Okulumuz Öğretim Üyeleri Kış, Doğa ve Kültür Turizmi İçin Acil Eylem Planları Odak Grup Toplantısına Katıldı

Okulumuz öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Erkan GÜNEŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Gürkan ALAGÖZ Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından Kars’ da düzenlenen Kış, Doğa ve Kültür Turizmi İçin Acil Eylem Planları odak grup toplantısına katıldı. Okulumuz öğretim üyeleri ile diğer katılımcılar Ani Antik Kenti, Şeytan Kalesi ile Kars’taki tarihi ve turistik mekanları gezdikten sonra toplantılara katıldı. SERKA’nın Kars’taki hizmet binasında gerçekleştirilen toplantılara okulumuz öğretim üyeleri ile birlikte üniversitelerden akademisyenler, Türkiye Kayak Federasyonu temsilcileri, seyahat yazarları, turizm acenteleri temsilcileri, otel temsilcileri, sosyal medya ve blog yazarları, turist rehberleri, Erzurum Erzincan Kars Kış Koridoru Projesi uzmanları, SERKA’nın birim başkanları ile uzmanları da katıldı.

Haberin ayrıntıları için tıklayınız.