Şef Murat Bozok Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Mutfak Okulu Eğitmeni ve Yöneticisi Şef Murat Bozok, Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunun davetlisi olarak Erzincan’a gelen Bozok, Aşçılık Bölümü öğrencileri ve mutfak meraklıları ile söyleşide bir araya geldi. Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu Güncü, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetlilerin katıldığı söyleşide restoran işletmeciliği, aşçılık mesleğinin iç dünyası, mutfak okullarının önemi, yerel mutfağımızın ulusal ölçekte yeri ve küresel anlamda gastronomi eğilimleri konularına değinen Bozok, tecrübelerini paylaştı. Söyleşi sonunda Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu Güncü tarafından Bozok’a katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edilirken, söyleşi soru-cevap bölümü ile tamamlandı.

Söyleşi sonrası öğrencilerle atölye çalışması yapan Bozok, öğrencilere yardımcı olacaklarını belirterek, her türlü işbirliğine açık olduklarını kaydetti.