Gör, Hisset, Sev, Koru, temalı söyleşi yapıldı

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Erzincan Üniversitesi Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulunun birlikteliğinde hazırlanan

Gör, Hisset, Sev, Koru, temalı söyleyişi gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanılan törende

Erzincan Üniversitesi Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden; Necibe Şen, Gürkan Alagöz, İbrahim Erhan Canbaba, Erkan Güneş,Gör, Hisset, Sev, Koru, temalı söyleyişilerini işledi. Gerçekleştirilen etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Çankaya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fatih Gündüz ve öğrenciler katıldı. Yapılan etkinlik sonunda ise Erzincan Üniversitesi Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerine plaket takdimi yapılarak söyleyişiye son verildi.