OKULUMUZDA ORYANTASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı yeni kayıt yapan öğrencilerimize Üniversitemiz vizyon ve misyonu doğrultusunda erişebilecekleri bilgi kaynakları hakkında detaylı enformasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin okula uyumlarının sağlanması, Genel işleyiş, Akademik kadro, İdari Kadro, Bölüm Başkanları, Program Danışmanları, Staj Koordinatörleri, Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü, Erasmus Koordinatörlüğü, Öğrenci Kulüpleri, Kütüphane imkanları, Labaratuvar, Üniversitemizin fiziki imkanları vb. hizmetler hakkında detaylı sunumu Öğr. Gör. Necibe Şen tarafından gerçekleştirilmiştir.

Verilen genel bilgiler sonrasında Öğrenci İşleri Memuru Nevin Doğan Gürakan öğrencilere öğrenci işleri hakkında (otomasyon sistemine giriş, şifre alma, öğrenci belgesi, transkript vb.) gerekli bilgileri paylaşmıştır.