Turizm ve Otelcilik MYO’ da Oryantasyon Eğitimi Gerçekleşti

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı yeni kayıt yapan öğrencilerimize Üniversitemiz vizyon ve misyonu doğrultusunda erişebilecekleri bilgi kaynakları hakkında detaylı enformasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin okula uyumlarının sağlanması, Genel işleyiş, Akademik kadro, İdari Kadro, Bölüm Başkanları, Program Danışmanları, Staj Koordinatörleri, Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü, Erasmus Koordinatörlüğü, Öğrenci Kulüpleri, Kütüphane imkanları, Laboratuvar, Üniversitemizin fiziki imkanları vb. hizmetler hakkında  Öğr. Gör. İ.Erhan CANBABA detaylı sunumu ile başladı. Dr. Öğr. Üyesi Necibe ŞEN, Öğr. Gör. Burak BAŞAR,  Öğr. Gör. Yener SİLAHŞÖR ve Öğr. Gör. Asiye Nurcihan DERELİ’nin öğrencilere yönelik tavsiyeleri ve değerli katılımları ile son buldu.