2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Etkinliği

Üniversitemizin 2023-2024 yılı 17. akademik açalış töreni 24 Ekim Salı günü yapıldı. Açılış törenin ardından  ve EKEV “Akademik Bilim, Sanat ve Spor Ödülleri” töreni yapıldı.

Yalnızbağ Yerleşkesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen akademik açılış töreninde okulumuz öğrencileri görev aldı. Okul Müdürümüz Doç. Dr. Erkan GÜNEŞ öğrencilere‘bu tür etkinliklere katılımın onları mesleki ve kişisel yaşamlarına katkı sağlayacağını belirterek, etkinlikte görev alan öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca okul Müdürümüz   etkinlikte görev alan hocalarımız Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Taş, Dr. Öğretim Üyesi Zeynep EKMEKÇİ, Öğretim Görevlisi İbrahim Erhan CANBABA ve Öğretim Görevlisi Ercan KAN’ a katkılarından dolayı teşekkür etti.