ÜNİVERSİTEMİZ KITALARARASI TURİZM YÖNETİMİ KONGRESİ (MTCON) PAYDAŞI OLDU

T.C. Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, 2-5 Nisan 2020 tarihleri arasında Hestourex fuarı ile eş zamanlı olarak Turizm Akademisyenleri Derneği ile Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği öncülüğünde ve sektör sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve mezun derneklerinin ortaklığıyla 1. Türkiye Turizm Zirvesi gerçekleştirilecektir.

1. Türkiye Turizm Zirvesi kapsamında, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin desteğiyle ve dünya çapında tanınmış saygın turizm bilimcileri ve akademisyenleri ile işbirliği içerisinde, 02-05 Nisan 2020 tarihleri arasında Antalya’da, Anfaş Uluslararası Kongre Merkezinde, “Daha iyi bir dünya için turizm (Tourism for a better world)“ ana temasıyla “Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi (Conference on Managing Tourism across Continents) kongresi düzenlenecektir. Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu aracılığı ile üniversitemiz Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi’nin paydaşı olmuştur.

Kongreye bildiri son gönderim tarihi yoğun talep üzerine 05 Şubat 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Detaylı bilgilere https://mtcon.org/tr/anasayfa/ kongre web sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kongrenin, uluslararası boyutta Türkiye’nin en büyük ve renkli etkinliklerle dolu kongresi olmasına aday olduğunu, bu vesile ile tüm akademisyenlerin ve profesyonellerin değerli katılımlarını bekler, faydalı olmasını dileriz.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email