Türkiye’nin İlk Sanal Turizm Kongresi Gerçekleşti

Türkiye’nin ilk sanal turizm kongresi, Dünya’nın ve Türkiye’nin teknolojik altyapısının en güçlü kongresi ve  okulumuz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulunun paydaşı olduğu  MTCON TUADER’in öncülüğünde, Hotel Linkage’in sponsorluğunda, 41 üniversitenin desteğiyle, 36 ülkeden 4635 katılımcı, 210 bildiri, 6 panel, 79 oturum, 70 oturum başkanı, 24 düzenleme kurulu üyesi, 23 danışma kurulu üyesi, 98 bilim kurulu üyesi, 55 organizasyon ekibi üyesi, 5 mezun dernekleri başkanı, 8 deneyim söyleşileri konuğu, 4 turizm STK başkanı ile “Daha İyi Bir Dünya İçin Turizm” sloganıyla “Conference on Managing Tourism across Continents – Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON) organizasyonu gerçekleştirildi.

Kongreye okulumuz hocalarından Dr. Öğre. Üyesi Erkan GÜNEŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Gürkan ALAGÖZ ‘Yerel Halkın Sürdürülebilir Turizme Bakış Açısı: Fethiye Örneği’ konulu bildiri sunumlarıyla, Dr. Öğr. Üyesi Necibe Şen ve Öğr. Gör. Yener Silahşör ‘ Destinasyon Marka Kimliği Oluşturulmasında Semboller: Erzincan Logolarının Değerlendirilmesi’ konulu bildiri sunumlarıyla katkı sağlamıştır. Ayrıca organizasyon komitesinde yer alan  Dr. Öğr. Üyesi Necibe ŞEN ‘Deneyim Söyleşileri 2′ oturumlarında  moderatör olarak görev almıştır.

Pandemi sürecinde online olarak gerçekleştirilen kongremize katılan değerli tüm turizm akademisyenlerimize destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email