Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Teknik Gezi Kapsamında Doğu Anadolu Tarım ve Hayvancılık Et Entegre Tesisini Ziyaret Etti

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri 10 Mayıs Cuma günü Erzincan da bulunan et entegre tesislerinden Doğu Anadolu Tarım ve Hayvancılık Et Entegre Tesisine teknik gezi gerçekleştirdi.
Aşçılık programı hocalarından Dr. Öğretim Üyesi Zeynep AKŞİT eşliğinde ve Gıda Teknolojisi dersi kapsamında düzenlenen gezide öğrenciler büyük ve küçükbaş hayvan kesimini, deri soymayı, karkas eldesini, kesim makinelerini ve soğuk hava depolarını görme imkanı buldular. Öğrencilerimiz ve hocamız Mesut Fırat Bey ve diğer tüm yetkililere ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email