Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Ankara Gezisi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Evliya Çelebi Turizm, Seyahat ve Gastronomi Kulübü tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Ankara Gezisi gerçekleştirildi. Gezide, T.B.M.M, Kurtuluş Müzesi (1. T.B.M.M), Cumhuriyet Müzesi (2. T.B.M.M), Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ve MTA Genel Müdürlüğü Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi ziyaret edildi. Ayrıca bu gezi kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Baş öğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebedi istirahatgah’ı olan Anıtkabir de kulüp üyesi öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.   Evliya Çelebi Turizm, Seyahat ve Gastronomi Kulübü Danışmanı Öğr. Görevlisi Özkan USULLU ve Seyahat, Turizm ve Eğlence Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Necibe ŞEN koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe üniversitemizden öğretim elemanları (Dr. Öğr. Üyesi Zeynep AKŞİT, Dr. Öğr. Üyesi Çağlar FIRAT, Öğr. Gör. Erhan CANBABA, Öğr. Gör. Ercan KAN, Öğr. Gör. Gülay HACIOĞLU) ve öğrenciler katılmıştır.

Anıtkabir

T.B.M.M

Kurtuluş Müzesi (1. T.B.M.M)

,