Cumhuriyetimizin 100. Yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü Doğada Bayrak Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Erzincan/Binkoç köyü mevkiinde EBYU Kayak Kulübü ve EBYU Evliya Çelebi Seyahat Turizm ve Gastronomi Kulübü olarak Cumhuriyetin 100. Yılı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü için Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin BUDAK ve Turizm Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Necibe ŞEN nezaretinde kulüp öğrencileri tarafından doğada bayraklı yürüyüş gerçekleştirildi.

Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin BUDAK, Dr. Öğr. Üyesi Necibe ŞEN ve Öğr. Görevlisi Özkan USULLU hem 100. Yıl hem de 24 Kasım Öğretmenler günü mesajlarında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutladıklarını ifade ettiler. Programa üniversitemizden 100 öğrenci 9 km yürüyüş yaparak katılım gerçekleştirdiler.