“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı” Düzenlendi

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı” Erzincan Valiliği himayelerinde ve EBYÜ akademisyenlerinin yürütücülüğünde, çok sayıda akademisyen, kamu görevlisi, sektör temsilcisi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılımıyla 16-17 Aralık tarihlerinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Çalıstayda, 5 oturumda 6 ana konu altında 26 alt başlık görüşülerek, katılımcıların görüş ve önerileri alındı. İki gün boyunca yapılan oturumlarda 26 çalışma grubunda görüşülen konular ve alınan kararlar, Grup Başkanları tarafından Çalıştay Değerlendirme Toplantısında sunum eşliğinde katılımcılara anlatıldı.

Meslek Yüksekokulumuzdan hocalarımız da (Doç. Dr. Erkan GÜNEŞ, Dr. Öğr. Üyesi Necibe ŞEN, Dr. Öğr. Üyesi  Gürkan ALAGÖZ, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed TAŞ, Dr. Öğr. Üyesi M. Çağlar FIRAT, Öğr. Gör. İ. Erhan CANBABA, Öğr. Gör. Yener SİLAHŞÖR ve Öğr. Gör. Ercan KAN) çalıştay oturumlarında görev alarak fikirlerini ilettiler.