Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri I. Ulusal Aşçılık kampına katıldı. Abant İzzet Baysal Üniversite’sinin ev sahipliğini yaptığı 25 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında aşçılık okulu mezunlarının (ASOMDER) düzenlemiş olduğu I. Ulusal Aşçılık Kampına Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Yener SİLAHŞÖR Aşçılık Programı öğrencilerinden Senanur KANTARCI ve Melek HİTALOĞLU katıldı.
Üniversitelerin Aşçılık Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Mutfak Sanatları ve Yönetimi Programlarından birçok öğrenci ve akademisyenin katıldığı kampta çeşitli mutfak uygulamaları ünlü şeflerle söyleşiler Aşçılık mesleğiyle ilgili seminer ve teorik eğitimler gerçekleşmiştir.