Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2. Sınıfı Öğrencilerimiz SİS-PAR Otel Yönetim Sistemi Eğitim Sertifikalarını Aldı

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimiz, Öğr. Gör. Erhan CANBABA hocamızın sorumluluğunda gerçekleştirilen Otelcilik Otomasyon İşlemleri dersi kapsamında SİS-PAR Otel Yönetim Sistemi Eğitim Sertifikalarını aldı.

Öğrencilerimiz, 2023-2024 Güz Yarıyılında on dört haftalık süreçte Otelcilik Otomasyon İşlemleri dersinin eğitimlerini ve sınavını başarıyla tamamlayarak SİS-PAR Otel Yönetim Sistemi Eğitim Sertifikalarını almaya hak kazandılar. Bu ‘yönetim sisteminin’ turizm sektöründe yaygın olarak kullanılmasından dolayı, sertifika sahibi öğrencilerimiz kariyer hedeflerine ulaşabilmeleri noktasında önemli avantaj elde etmiş oldular.