EBYÜ Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu tarafından 15-22 Nisan 45. Turizm Haftası münasebetiyle akademik ve sektör profesyonellerinin katılımıyla çevirim içi söyleşiler (webinar) düzenlenmektedir.
Etkinlikler ücretsiz olup tüm öğrencilerin katılımına açıktır.
Katılım Linki her etkinlik için ayrı düzenlenmiştir.
Etkinlik Takvimi :
Program | Etkinlik Adı | Moderatör | Davetli Konuşmacı | Etkinlik saati | Etkinlik Linki |
Aşçılık | Otel Mutfak Planlama
|
Öğr. Gör. Burak Başar | Şef Erkan Aşçı / Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi | 19.04.2021 Pazartesi 16:00 | https://sanalsinif.ebyu.edu.tr/enroll/34b0e74a-c794-44e0-a6ed-608467ecb615 |
Aşçılık | Gıda İsrafı
|
Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Akşit | Dr. Öğr. Üyesi Ali Cingöz /Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi/ Gıda Mühendisliği ABD | 20.04.2021 Salı
16:00 |
https://sanalsinif.ebyu.edu.tr/enroll/00cab85a-b32b-4261-b239-832f7f4dc486 |
Turist Rehberliği | Türkiye’de Turist Rehberliği Mesleği
|
Dr. Öğr. Üyesi Necibe Şen | Kerim Kuvetli / Tarihçi, Yazar ve Profestonel Turist Rehberi | 21.04.2021 Çarşamba 16:00 | https://sanalsinif.ebyu.edu.tr/enroll/8b0bf88d-7c09-4b8d-a938-f18508f1c353 |
Turizm ve Otel İşletmeciliği | Turizmde Sürdürülebilirlik ve Pandemi Süreci
|
Öğr. Gör. İ. Erhan Canbaba | Murat Başer/
Aksular Otel / Trabzon Oteller Birliği ve Turizm Geliştirme Derneği |
22.04.2021 Perşembe
21:00 |
https://sanalsinif.ebyu.edu.tr/enroll/10b4506d-32d8-4752-b687-f3d00e57468c |